Квинтетът от Буенос Айрес El Cachivache Quinteto е една от най-популярните аржентински танго групи в момента. Отличават се с модерни композиции и оригинални танго аранжименти. В кариерата си имат 6 издадени албума. 

Ел Качиваче са Вито Вентурино - китара, Пабло Монтанели - пиано, Нико Франко – цигулка, Пача Мендес – контрабас и Адриано де Вита – бандонеон. Широко признати на световната музикална сцена от меломани, танцьори и танго почитатели, те присъстват в програмите на всички големи танго фестивали по света. 

Концертът им в Пловдив на 6 юли е част от европейското турне на групата и ще поднесе несравнимата страст на тангото на сцената на лятно кино Орфей.

Билети от 20 лева на предварителна продажба може да закупите на касата на община Пловдив и на касите на Изипей. В деня на концерта и на място билетите са по 25 лева.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…